Uansett om du har et stort eller lite innvendig malerprosjekt kan Malermester Christensen & Heimdal AS hjelpe deg. Vi kan gi deg gode råd og veilede deg i forhold til hvilke produkter som passer best til ditt prosjekt og utfører gjerne arbeidet for deg slik at du er garantert langvarige resultater av høyeste kvalitet. Malermester Christensen & Heimdal innehar bunnsolid faglig kompetanse og tilbyr en rekke tjenester slik at du som kunde oppnår det resultatet du ønsker. Har du spørsmål om våre tjenester eller priser, ta kontakt i dag.

Sparkling

Gode resultater starter med godt forarbeid. Malermester Christensen & Heimdal AS utfører grunnarbeidet slik at du er garantert et godt sluttresultat. Vi kommer gjerne på uforpliktende befaring og veileder deg om dine sparkelbehov.

Tapetsering

Med tapetsering er det kun fantasien som setter grenser. Tapet kommer i ubegrensede varianter og Malermester Christensen & Heimdal AS sørger for at tapetseringen gjennomføres uten feil, skjemmende luftbobler og limsøl.

Marmorering

En av de største interiørtrendene akkurat nå er marmor. Med marmorering utført av Malermester Christensen & Heimdal AS kan du få en aksentvegg som ser ut som marmor for en brøkdel av prisen av ekte marmor.

Betón Ciré

Betón Ciré er produktet for deg som ønsker betongutseende uten støpning. Produktet legges i tynne lag og behandles til å ligne slipt betong. Betòn Cirè kan brukes på alle underlag for eksempel i trapp, på vegg eller kjøkkenbenk.

Sprøytemaling

Sprøytemaling kan brukes både innvendig og utvendig og betegnes gjerne som en snarvei til gode resultater. Malermester Christensen & Heimdal AS har lang erfaring med sprøytemaling og utfører store og små prosjekter enkelt og effektivt.