OM MALERMESTER CHRISTENSEN & HEIMDAL AS

Malermester Christensen & Heimdal AS ble grunnlagt i 2012 av Kim Christensen, Knut Heimdal og Per Christensen. Bedriften kan skilte med 40 års erfaring i malerbransjen, og utfører et bredt spekter malertjenester med punktlighet og høyt fokus på kundeservice. Våre 21 ansatte har bred faglig kompetanse og har solide referanser å vise til: Oasen senter, leilighetskomplekset «Støperiet» i Laksevåg, boliger/rekkehus på Nordeidtunet, Solli og flere.

Vi tilbyr det meste innenfor malerfaget og relaterte fagfelt, og tar på oss både store og små oppdrag for privatpersoner og større bedrifter i Bergen og omegn. Ta kontakt med oss for mer informasjon om våre tjenester, eller ta en titt på våre referanseprosjekter for å se hva vi kan gjøre for deg.

KUN KVALITETSVARER

Vi vektlegger varig kvalitet i vårt håndverk, og benytter av den grunn produkter fra Nordsjö. Dersom du ønsker å utføre malingen selv, vil vi gladelig hjelpe deg med å finne frem til de optimale produktene for ditt bruk. Har du spørsmål om de ulike produktene i vårt sortiment, ser vi frem til å høre fra deg.

VÅRE SERTIFISERINGER

VÅRE MEDLEMSKAP